Retigo s.r.o.

Holdomat 411

Holdomat 411

Holdomat je unikátní zařízení pro udržování pokrmů ve výdejní teplotě a pro nízkoteplotní pečení. Ideální pro přípravu vynikající pečeně při zachování špičkové kvality a  minimální váhové ztráty. Precizní kontrola nastavené teploty a důmyslný systém odvětrání zajistí perfektní klima i pro pečené nebo smažené pokrmy po celou dobu udržování. Teplotu lze nastavit v rozmezí 20–120 °C.

Holdomat s označení 411 je ideální k udržování pokrmů v dokonalé kvalitě i po několik hodin od uvaření. Můžete v něm i vařit při nízkých teplotách (např. přes noc). Holdomat disponuje funkcí Delta-T vaření. Jako volitelné příslušenství si můžete přikoupit teplotní sondu, díky níž můžete řídit varný či udržovací proces podle teploty jádra pokrmu. To s sebou přináší hned několik úspor – vyšší výtěžnost surovin, snížení provozních nákladů, respektive spotřeby elektrické energie a úsporu času personálu. Holdomat 411 má přehledný OLED displej a kapacitu 4x GN 1/1 (hloubka 65 mm) nebo 2x GN 1/1 (hloubka 100 mm). Rozměr gastronádob je GN 1/1 (530x325 mm).

Poptat produkt

TODO /3d/nejaky_soubor_b-623.html

Základní charakteristika

Skvělá chuť a kvalita jídla

Díky precizní elektronické kontrole teploty a unikátní distribuci tepla udržujte maso, ryby a jiné pokrmy po několik hodin s dokonalou přesností teploty. Nedochází tak k vysušování potravin a změně jejich kvality.

Úspora nákladů a suroviny

Díky pomalému vaření a dokonalé distribuci tepla po celé varné komoře Holdomatu dosáhnete menších váhových ztrát a zvýšíte výtěžnost připravované suroviny. 

Snadný servis a jednoduchá údržba

Díky jednoduchosti celého zařízení je poruchovost minimální a vzhledem k velikosti Holdomatu a jeho zpracování je i čištění velmi snadné a rychlé. Lehce přenosné zařízení s minimální spotřebou energie. Holdomat je vybaven čtyřmi praktickými úchytkami pro snadný přenos z místa na místo. Uvedení do provozu je okamžité díky běžnému připojení do zásuvky na 230 V s příkonem maximálně 1,8 kW.

Prostorová nenáročnost

Holdomat je možné vestavit do kuchyňské linky nebo zasunout do speciálního stojanu pod konvektomat. Zařízení tak nezabere místo na pracovní ploše a přesto bude vždy při ruce.

Standardní vybavení

  • Rovnoměrné a vysoce spolehlivé šíření tepla bez ventilátoru.
  • Precizní elektronická kontrola teploty s odchylkou max. +/- 1 °C
  • Teplota 20-120 °C.
  • Zrychlené nastavení na optimální teplotu 68 °C
  • Speciální systém odvlhčení komory pro smažené a pečené pokrmy
  • Přehledný OLED display
  • Dveře s ventilačními otvory a magnetickým zámkem
  • Odnímatelné držáky gastronádob
  • Tepelná izolace dvojitého pláště
  • Integrované rukojeti pro snadnou a bezpečnou manipulaci a transport
  • Aretace dveří a možnost změny otvírání dveří

Technické parametry

ModelHOM 411
Kapacita 4 x GN1/1, 65 mm nebo 2 x GN1/1, 100 mm
Váha 27,5 kg
Rozměry (Š x V x H) 416 × 423 × 667 mm
Celkový příkon 1,5 kW
Napájení 1 N~/230 V/50–60 Hz
Jištění 10 A
Teplota 20–120 °C