Retigo s.r.o.

Vlastnosti gastronádob

Gastronádoby naleznou své uplatnění nejen při použití parních konvektomatů RETIGO Vision, ale také při práci s pekařskýmí pecemi DeliMaster, šokovými zchlazovači a holdomaty . V nabídce naleznete klasické nerezové gastronádoby plné nebo děrované, speciální gastronádoby, atypické rošty a smaltované plechy. Nabízíme standardní velikosti GN1/1, GN2/1, GN2/3. Gastronádoby můžete objednat nerezové, teflonové, ze speciálních slitin či hliníkové.



Doporučená sada GN

Všechna doporučení skladby gastronádob jsou pouze orientační a vždy záleží na vytížení daného provozu, způsobu výdeje pokrmů a druhu připravovaných jídel. 
Před výběrem gastronádob doporučujeme jejich množství a typ konzultovat s odborným prodejcem či kuchařem.

Velikost konvektomatu VisionDoporučená skladba GN
623

VELIKOST GN2/3 - 354 X 325 MM

6 ks smaltované 40 mm + 3 ks 65 mm
5 ks nerezová plná 100 mm
5 ks nerezová děrovaná 100 mm
1 ks rošt

611  VELIKOST GN1/1 - 530 X 325 MM

6 ks smaltované 40 mm + 3 ks 65 mm
5 ks nerezová plná 100 mm
5 ks nerezová děrovaná 100 mm
1 ks rošt

1011  VELIKOST GN1/1 - 530 X 325 MM

10 ks smaltované 40 mm + 5 ks 65 mm
8 ks nerezová plná 100 mm
8 ks nerezová děrovaná 100 mm
2 ks rošt

2011 VELIKOST GN1/1 - 530 X 325 MM

20 ks smaltované 40 mm + 10 ks 65 mm
13 ks nerezová plná 100 mm
13 ks nerezová děrovaná 100 mm
4 ks rošt

1221 VELIKOST GN2/1 - 650 X 530 MM

10 ks smaltované 40 mm + 5 ks 65 mm
13 ks nerezová plná 100 mm
13 ks nerezová děrovaná 100 mm
2 ks rošt

NEDOPORUČUJEME POUŽÍVAT PLECHY 2/1 60MM URČENÉ DO BĚŽNÝCH TRUB!
Jsou vyrobené z hrubého plechu a špatně se prohřívají, což vadí rovnoměrnému upečení potravin. 

2021  VELIKOST GN2/1 - 650 X 530 MM

20 ks smaltované 40 mm + 10 ks 65 mm
13 ks nerezová plná 100 mm
13 ks nerezová děrovaná 100 mm
4 ks rošt

VELIKOST GN1/1 - 530 X 325 MM

40 ks smaltované 40 mm + 20 ks 65 mm
26 ks nerezová plná 100 mm
26  ks nerezová děrovaná 100 mm
8 ks rošt

NEDOPORUČUJEME POUŽÍVAT PLECHY 2/1 60MM URČENÉ DO BĚŽNÝCH TRUB!
Jsou vyrobené z hrubého plechu a špatně se prohřívají, což vadí rovnoměrnému upečení potravin.