Restaurace z poloviny zapuštěná do ledové vody Lindesnes vás zve k večeři pět metrů pod hladinou. Panoramatický výhled na mořské dno nabízí vizuální bránu do moře a spojuje hosty s mořskou divočinou. To vám dává příležitost vidět jinak zřídka spatřený mořský ekosystém v severním Atlantiku. Ve spolupráci se Snøhettou a několika zkušenými místními norskými partnery majitelé vyvinuli restauraci se zaměřením na mořský výzkum, architekturu a gastronomii.
Pro zajištění vynikající kvality jídel v náročných podmínkách podvodní restaurace jsou v kuchyni použity konvektomaty Retigo Blue Vision a Holdomat. Tyto pokročilé technologie umožňují špičkovou přípravu pokrmů, která je nejen efektivní, ale také šetrná k živinám a chuti – což je nezbytné pro zachování kvality i v tak specifickém prostředí.
Se zaměřením na symbiozu života na souši a v moři přestavuje Under nový způsob pochopení lidského vztahu k tamnímu okolí - nad hladinou, pod vodou a po boku mořského života.