V otevřené kuchyni restaurace Tête Pressée pro vás šéfkuchař Pieter vykouzlí každý den nové a čerstvé nápady z teplé a studené kuchyně. V restuaraci se pracuje pouze s čerstvými surovinami jako jsou ryby, nejrůznější druhy mas a zeleniny. Restaurace Tête Pressée je ideální místo kam zajít na dobrý oběd či večeři, pokud nemáte čas doma vařit a zaměřujete se na vynikající kvalitu pokrmů.
Co řekli o zařízení Retigo:
Jaké benefity přináší Retigo do vašeho provozu?
► Je to nádherný stroj, který funguje precizně. Pro mě je velmi důležité, že si konvektomat pamatuje, co všechno jsme v kuchyni během dne uvařili a jak.
Jaké úspory přináší Retigo konvektomat do vaší kuchyně?
► Zejména úspora potravin, protože díky programům děláme méně chyb a ušetříme tak mnoho surovin.
Z jakého důvodu byste Retigo produkt doporučil jiným?
► Je to spolehlivý parťák pro mě i mou kuchyni.
Co pro Vás, jednou větou, znamená produkt Retigo?
► Pracant.
Pieter lonneville
Šéfkuchař