Restaurace se zaměřuje na moderní gastronomii a vaří z čerstvých surovin bez použití konvenience. Jejich stálé menu se pravidelně obměňuje podle sezóny. Často pořádají tematické akce mezinárodní kuchyně, například španělské večery s tapas a paellou, sushi večery, dny francouzské kuchyně nebo večery s italskou gastronomií.
Co řekli o zařízení Retigo:
Můžete, prosím, uvést pár příkladů výsledků vaření s Retigo produkty?
► Konvektomaty využíváme k přípravě všech pokrmů z naší nabídky od vaření, pečení, konfitování mas přes přípravu veškerých příloh až po pečení vlastního pečiva. Holdomat využíváme pro dlouhodobé nízkoteplotní pečení.
Jaké výhody přináší Retigo produkt do Vašeho provozu?
► Usnadňuje práci zejména při přípravě většího počtu/druhů jídel.
Z jakého důvodu byste Retigo produkt doporučil jiným?
► Z důvodu dobré a vstřícné komunikace s výrobcem, rychlého a kvalitního servisu.
Co pro Vás, jednou větou, znamená produkt Retigo?
► Spolehlivost.
Patrik Krpela
Šéfkuchař