Restaurace Nomada nabízí inovativní gastronomický zážitek, který navazuje na bohatou kulinářskou tradici města Dénia. Servíruje moderní pokrmy inspirované italskou kuchyní, připravované z těch nejkvalitnějších lokálních surovin.
Co říkají o značce Retigo:
Jaké máte zkušenosti s vařením v konvektomatu Retigo?
► Troubu nejčastěji využíváme na noční vaření, přípravu metodou sous-vide a pomalé pečení při nízké teplotě – například jehněčího nebo vepřového masa. Naše specialita jsou různá masová jídla. Práce s tímto konvektomatem je velmi snadná – zatímco peče, můžeme se věnovat dalším přípravám.
Jaké výhody přináší zařízení Retigo do vaší kuchyně?
► Je velmi rychlé a přesně drží nastavenou teplotu. Navíc má výborný systém automatického čištění.
Doporučila byste Retigo? A proč?
► Rozhodně ano! Je rychlé, přesné a velmi jednoduché na obsluhu. Skvěle se hodí i pro přípravu receptů přímo v konvektomatu.
Co pro vás Retigo znamená jedním slovem?
► Efektivita.
Gisela Pozo Rebolledo
Šéfkuchařka