Útulná cukrárna, čajovna a bistro, kterou od roku 2022 provozují Gabrielle Le Guen-Allard a Julien Patrier, se rychle stala oblíbeným místem místních i turistů.
V nabídce najdete domácí zákusky, dorty, sendviče, saláty a další slané i sladké pochoutky.
Pro zajištění vysoké kvality a konzistence využívá kuchyně moderní pekařskou pec Retigo, která umožňuje precizní pečení i přípravu slaných pokrmů. Ve spojení s kynárnou, která výrazně usnadňuje a zefektivňuje přípravu těsta, je každý kousek přesně takový, jak má být – čerstvý, nadýchaný a plný chuti.
Co říkají o zařízení Retigo:
„S touto pekařskou pecí se vždy dočkám lepších výsledků, než očekávám. DeliMaster umí udržet požadovanou teplotu, není hlučný a obsahuje programy automatického mytí, které pekařskou pec vždy perfektně připraví k dalšímu použití. Pro mé dezerty je důležitá preciznost a rychlost, což DeliMaster rozhodně splňuje."
Gabrielle Le Guen – Allaro
Pekařka a cukrářka