Retigo s.r.o.

Hotel Holiday Inn Brno

Místo realizace: Brno
Realizovala společnost: GOZ Gastro
Rok realizace: 2014
Země: Česká republika
Typ provozu: Hotel
WWW realizace: Hotel Holiday Inn Brno

Hotel Holiday Inn Brno je moderním hotelem s klasifikací 4* Superior. Součástí hotelu jsou tři restaurace. Špičkově vybavená kuchyně vaří moravskou a českou kuchyni ve spojení s moderními trendy.

 

Co řekli o zařízení Retigo:

Můžete, prosím, uvést pár příkladů výsledků vaření s Retigo produkty?

► Konvektomat využíváme jak ke krátkodobé přípravě jídel, tak i pro dlouhodobou přípravu mas pečených i dušených a na konfitování. Konvektomat nám nahrazuje holdomat, jelikož jej využíváme i pro zrání masa. Připravujeme v něm veškeré přílohy a zeleninu.

Jaké výhody přináší Retigo produkt do Vašeho provozu?

► Jednoduché ovládání, vynikající kvalita jídla s minimální ztrátou váhy surovin a velkou úsporou času.

Z jakého důvodu byste Retigo produkt doporučil jiným?

► Výborná kvalita provedení i servis.

Co pro Vás, jednou větou, znamená produkt Retigo?

► Kvalitní český produkt za dobrou cenu.

Robert Geryk
Vedoucí gastronomického úseku