V našem pasta baru si vyrábíme vlastní čerstvou pastu /i v bezlepkové formě/, vlastní pesta, teplé omáčky a dorty. To vše v otevřené kuchyni, ať mají hosté možnost nahlédnout do provozu. Rychlé, příjemné a otevřené bistro se zaměřením na hosty žijící a pracující v centru města, čili lehce stravitelné pokrmy s možností vše si odnést také s sebou.
Co řekli o zařízení Retigo:
Můžete, prosím, uvést pár příkladů výsledků vaření s Retigo produkty?
► V konvektomatu grilujeme masa, pečeme lasagne i náš chleba. Co si nemůžeme vynachválit jsou dlouho a pomalu tažené vývary, které vaříme přes noc.
Jaké výhody přináší Retigo produkt do Vašeho provozu?
► Možnost přípravy většího množství jídel najednou, snadnější ovládaní než u klasického vybavení, pečení resp. vaření přes noc, rychlejší kynutí těst v konvektomatu. Také přednastavené programy nám ulehčují práci.
Z jakého důvodu byste Retigo produkt doporučil jiným?
► Úspora času a místa v kuchyni, větší kvalita jídel a přednastavené programy, vykrytí špiček.
Co pro Vás, jednou větou, znamená produkt Retigo?
► Skvělý pomocník.
Inna Kursková
kuchař