Retigo s.r.o.

Vision Combi Chill 511

Nejedná se o pouhý šokový zchlazovač/zmrazovač, ale rovněž zařízení, které umí pracovat s teplotou až do 80 °C.

Jedná se o flexibilní stroj, který s pouhými několika dotyky aktivuje šest různých funkcí, které jsou všechny přizpůsobitelné a mohou být uložené v souboru receptů.

Poptat produkt

TODO /3d/nejaky_soubor_b-623.html

Základní charakteristika

Pozitivní chlazení

Zaručí udržení jídla delší dobu v nejlepší kvalitě

Jedná se o rychlé chlazení a umožňuje snížit teplotu potravin z + 95 ° C na + 3 ° C za méně než 90 minut, což způsobuje tepelný šok, který zabraňuje vzniku a šíření nežádoucích bakterií.

Negativní chlazení

Zaručuje kvalitní strukturu, vzhled, chuť a vůni jídla

Také známé jako rychlé zmrazení, umožňuje snížit teplotu jídla na -18 ° C za méně než 240 minut, čímž zabráníte tvorbě malých vodních krystalů a nepoškodíte tím potravinu.

Rozmrazování

Automatická regenerace zmrazených potravin

Jedná se o program, který umožňuje kuchaři zvolit si čas, kdy bude jídlo připravené k výdeji. Combi-chill automaticky spustí rozmrazovací proces regenerace potraviny na požadovanou teplotu a zvolený čas. Celý cyklus proběhne tak, aby teplota rozmrazování byla přiměřená a pozvolná a nedošlo tak k poškození struktury, vzhledu, chuti a vůně rozmrazovaného pokrmu.

Pomalé vaření

Cyklus, který umožní využití stroje i v noci

Jednou z nejdůležitějších ingrediencí v kuchyni je čas. Pomalé vaření je speciální cyklus, také známý jako vaření při nízké teplotě. Použití této techniky vaření umožňuje u pokrmu zlepšit chuť, konzistenci a barvu jídla, snížit ztrátu hmotnosti. Po pomalém cyklu pečení se aktivuje Combichill negativní nebo pozitivní cyklus chladu nebo udržuje teplotu na + 65 ° C.

 

VÝHODY

- Větší kvalita zmražených/zchlazených pokrmů a zachování kvality pokrmů při zpětném rozmrazování a regeneraci

- Menší váhové ztráty surovin a snížení výrobních nákladů

- Kontinuální sledování HACCP a zvýšení bezpečnosti potravin při chlazení a mrazení

- Možnost regulace teploty, nastavení času a ovládání ventilace

Standardní vybavení

  • Klasické chladící a mrazící cykly
  • Možnost nízkoteplotního vaření až do teploty 70 °C a následného udržování pokrmů
  • Automatická regenerace zmražených/zchlazených pokrmů na výdejní teplotu
  • Umožňuje také sterilizovat, sušit, ohřívat apod.
  • Ideální kombinace úspory peněz, výkonu a spolehlivosti
  • Provedení z nerezové oceli AISI 304
  • Vzduchem chlazená kondenzační jednotka
  • 60 mm polyurethanová pěnová izolace (40 kg/m3 )
  • Automatická kontrola chlazení a mrazení dle množství a typu vložené potraviny
  • Teplotní sonda
  • 5ti rychlostní ventilátor
  • Automatické zastavení ventilátoru při otevření dveří

Technické parametry

ModelBC 511 Combi
Kapacita 5 x GN1/1
Kapacita na zchlazování +90° C > +3 °C 20 kg potraviny
Kapacita na zmrazování +90° C > -18 °C 12 kg potraviny
Váha 100 kg
Rozteč zásuvů 70 mm
Celkový příkon 0,95 kW
Tepelný příkon 0,5 kW
Rozměry (Š x V x H) 784 x 900 x 800 mm
Jištění 16 A
Napájení 1N~/230 V/ 50 Hz
Chladivo R 404 A