Retigo s.r.o.

Šokový zchlazovač/zmrazovač BC 511 Comfort

Pomocí šokeru zamezíte množení nežádoucích mikroorganizmů a bakterií, které pokrmy znehodnotí. Současně docílíte toho, že si připravené pokrmy uchovají svou přirozenou vlhkost, barvu, chuť i aroma. Bonusem k těmto všem výhodám je, že šokery nabízejí efektivní využití času.

Jedná se o nejmenší variantu Šokeru Comfort. Kapacita je 5 zásuvů = 20 kg potraviny k chlazení, 12 kg potraviny k mražení. Rozměr gastronádob je GN 1/1 (530x325 mm). K šokovému zchlazovači lze vybrat různé druhy gastronádob. Díky speciálnímu podstavci lze šoker BC 511C postavit pod konvektomat Retigo Vision 611 nebo 1011.

Poptat produkt

TODO /3d/nejaky_soubor_b-623.html

Základní charakteristika

Šokery s označením Comfort jsou přístroje vybavené nadstandardními funkcemi a příslušenstvím pro zákazníky, kteří chtějí to nejlepší. Jsou ovládány pomocí dotykového elegantního displeje, který vám usnadní veškerou práci s nastavením a kontrolou probíhajícího procesu. 

    • Ideální kombinace úspory peněz, výkonu a spolehlivosti
    • Manualní chladící a mrazící cykly
    • Chladící a mrazící cykly kontrolované časem a teplotou
    • Automatická kontrola chlazení a mrazení dle množství a typu vložené potraviny
    • Dotykové ovládání
    • Možnost 99 programů
    • Automatické rozmrazování
    • 5ti rychlostní ventilátor
    • Automatické zastavení ventilátoru při otevření dveří
    • Celkové provedení z ušlechtilé oceli AISI 304
    • Vzduchem chlazená kondenzační jednotka
    • 60 mm polyurethanová pěnová izolace (40 kg/m3)
    • Elektronické mikropočítačové řízení
    • Hygienický vnitřní prostor se zaoblenými rohy pro lepší cirkulaci vzduchu a snadné čištění
    • Optimální rovnoměrnost teploty ve vnitřním prostoru
    • Volitelná vyhřívaná sonda pro měření teploty v jádře potraviny
    • Automatický přechod do režimu konzervace po ukončení zchlazovacího resp. zmrazovacího cyklu

Výhody

Zaručená hygiena a bezpečnost

Šokové chlazení či mražení pokrmů zabezpečuje snadnější dodržování norem HACCP a minimalizaci rizika kontaminace pokrmů bakteriemi.

Efektivnější využití času

Předvařený a zchlazený pokrm usnadňuje a urychluje výdej jednotlivých jídel v době špiček výdeje.

Úspora nákladů a pestřejší menu

Vzájemnou kombinací přípravy většího množství jídel v konvektomatu a jejich následného zchlazení v šokeru lze uspořit elektrickou energii, čas personálu a dosáhnout maximální kvality a pestrosti pokrmů.

Vysoká kvalita pokrmů a menší hmotnostní ztráty

U šokově zchlazených či zmražených pokrmů zůstává uchována jejich přirozená vnitřní vlhkost, nedochází k hmotnostním ztrátám a poklesům kvality pokrmů. Zchlazený pokrm můžete skladovat až 5 dnů a zmrazený pak až několik měsíců.

Méně odpadu a přesnější řízení porcí

Šokové chlazení a mražení pokrmů nevede ke zbytečným ztrátám, regenerují se pouze objednaná jídla a porce se tak vydávají naprosto přesně.

Technické parametry

ModelBC 511 C
Kapacita 5 x GN1/1
Kapacita na zchlazování +90° C > +3 °C 20 kg
Kapacita na zmrazování +90° C > -18 °C 12 kg
Rozteč zásuvů 70 mm
Celkový příkon 1,05 kW
Rozměry (Š x V x H) 784 x 900 x 800 mm
Váha 125 kg
Jištění 16 A
Napájení 1N~/230 V/ 50 Hz
Chladivo R 452 A

 

Ke stažení