Retigo s.r.o.

Šokový zchlazovač/zmrazovač BC 1411 Practic

Pomocí šokeru zamezíte množení nežádoucích mikroorganizmů a bakterií, které pokrmy znehodnotí. Současně docílíte toho, že si připravené pokrmy uchovají svou přirozenou vlhkost, barvu, chuť i aroma. Bonusem k těmto všem výhodám je, že šokery nabízejí efektivní využití času.

Kapacita šokeru je 14 zásuvů = 45 kg potraviny k chlazení, 30 kg potraviny k mražení. Rozměr gastronádob je GN 1/1 (530x325 mm). K šokovému zchlazovači lze vybrat různé druhy gastronádob. Není zde k dispozici vyhřívaná teplotní sonda, HACCP set s USB vstupem ani UV sterilizační lampa tak jako u modelů Comfort.

Poptat produkt

TODO /3d/nejaky_soubor_b-623.html

Základní charakteristika

Šokové zchazovače Practic jsou jednodušší variantou šokerů s omezenými funkcemi, menší kapacitou mražení/chlazení a slabší dodatečnou výbavou. Chlazení/mrazení je však stále na vysoké úrovni a zákazníkům, kterým stačí základní vybavení budou tyto modely plně dostačovat.

  • Ideální kombinace úspory peněz, výkonu a spolehlivosti
  • Manualní chladící a mrazící cykly
  • Chladící a mrazící cykly kontrolované časem a teplotou
  • Automatické rozmrazování
  • Celkové provedení z ušlechtilé oceli AISI 304
  • Vzduchem chlazená kondenzační jednotka
  • 60 mm polyurethanová pěnová izolace (40 kg/m3)
  • Elektronické mikropočítačové řízení
  • Hygienický vnitřní prostor se zaoblenými rohy pro lepší cirkulaci vzduchu a snadné čištění
  • Optimální rovnoměrnost teploty ve vnitřním prostoru
  • Automatický přechod do režimu konzervace po ukončení zchlazovacího resp. zmrazovacího cyklu

Výhody

Zaručená hygiena a bezpečnost

Šokové chlazení či mražení pokrmů zabezpečuje snadnější dodržování norem HACCP a minimalizaci rizika kontaminace pokrmů bakteriemi.

Efektivnější využití času

Předvařený a zchlazený pokrm usnadňuje a urychluje výdej jednotlivých jídel v době špiček výdeje.

Úspora nákladů a pestřejší menu

Vzájemnou kombinací přípravy většího množství jídel v konvektomatu a jejich následného zchlazení v šokeru lze uspořit elektrickou energii, čas personálu a dosáhnout maximální kvality a pestrosti pokrmů.

Vysoká kvalita pokrmů a menší hmotnostní ztráty

U šokově zchlazených či zmražených pokrmů zůstává uchována jejich přirozená vnitřní vlhkost, nedochází k hmotnostním ztrátám a poklesům kvality pokrmů. Zchlazený pokrm můžete skladovat až 5 dnů a zmrazený pak až několik měsíců.

Méně odpadu a přesnější řízení porcí

Šokové chlazení a mražení pokrmů nevede ke zbytečným ztrátám, regenerují se pouze objednaná jídla a porce se tak vydávají naprosto přesně.

Technické parametry

ModelBC 1411 P
Kapacita 14 x GN1/1
Kapacita na zchlazování +90° C > +3 °C 45 kg
Kapacita na zmrazování +90° C > -18 °C 30 kg
Rozteč zásuvů 67 mm
Celkový příkon 2,8 kW
Rozměry (Š x V x H) 800 x 2025 x 825 mm
Váha 220 kg
Jištění 16 A
Napájení 3N~/400 V/ 50 Hz
Chladivo R 452 A

 

Volitelné příslušenství

Ke stažení