Retigo s.r.o.

Šokový zchlazovač/zmrazovač BC 1011 Comfort

Pomocí šokeru zamezíte množení nežádoucích mikroorganizmů a bakterií, které pokrmy znehodnotí. Současně docílíte toho, že si připravené pokrmy uchovají svou přirozenou vlhkost, barvu, chuť i aroma. Bonusem k těmto všem výhodám je, že šokery nabízejí efektivní využití času.

Kapacita šokeru je 10 zásuvů = 40 kg potraviny k chlazení, 25 kg potraviny k mražení. Rozměr gastronádob je GN 1/1 (530x325 mm). K šokovému zchlazovači lze vybrat různé druhy gastronádob. K velikosti šokeru 1011 lze dodatečně přikoupit vyhřívanou teplotní sondu, HACCP set s USB vstupem a UV sterilizační lampu.

Poptat produkt

TODO /3d/nejaky_soubor_b-623.html

Základní charakteristika

Šokery s označením Comfort jsou přístroje vybavené nadstandardními funkcemi a příslušenstvím pro zákazníky, kteří chtějí to nejlepší. Jsou ovládány pomocí dotykového elegantního displeje, který vám usnadní veškerou práci s nastavením a kontrolou probíhajícího procesu. 

  • Ideální kombinace úspory peněz, výkonu a spolehlivosti
  • Manualní chladící a mrazící cykly
  • Chladící a mrazící cykly kontrolované časem a teplotou
  • Automatická kontrola chlazení a mrazení dle množství a typu vložené potraviny
  • Dotykové ovládání
  • Možnost 99 programů
  • Automatické rozmrazování
  • 5ti rychlostní ventilátor
  • Automatické zastavení ventilátoru při otevření dveří
  • Celkové provedení z ušlechtilé oceli AISI 304
  • Vzduchem chlazená kondenzační jednotka
  • 60 mm polyurethanová pěnová izolace (40 kg/m3)
  • Elektronické mikropočítačové řízení
  • Hygienický vnitřní prostor se zaoblenými rohy pro lepší cirkulaci vzduchu a snadné čištění
  • Optimální rovnoměrnost teploty ve vnitřním prostoru
  • Volitelná vyhřívaná sonda pro měření teploty v jádře potraviny
  • Automatický přechod do režimu konzervace po ukončení zchlazovacího resp. zmrazovacího cyklu

Výhody

Zaručená hygiena a bezpečnost

Šokové chlazení či mražení pokrmů zabezpečuje snadnější dodržování norem HACCP a minimalizaci rizika kontaminace pokrmů bakteriemi.

Efektivnější využití času

Předvařený a zchlazený pokrm usnadňuje a urychluje výdej jednotlivých jídel v době špiček výdeje.

Úspora nákladů a pestřejší menu

Vzájemnou kombinací přípravy většího množství jídel v konvektomatu a jejich následného zchlazení v šokeru lze uspořit elektrickou energii, čas personálu a dosáhnout maximální kvality a pestrosti pokrmů.

Vysoká kvalita pokrmů a menší hmotnostní ztráty

U šokově zchlazených či zmražených pokrmů zůstává uchována jejich přirozená vnitřní vlhkost, nedochází k hmotnostním ztrátám a poklesům kvality pokrmů. Zchlazený pokrm můžete skladovat až 5 dnů a zmrazený pak až několik měsíců.

Méně odpadu a přesnější řízení porcí

Šokové chlazení a mražení pokrmů nevede ke zbytečným ztrátám, regenerují se pouze objednaná jídla a porce se tak vydávají naprosto přesně.

Technické parametry

ModelBC 1011 C
Kapacita 10 x GN1/1
Kapacita na zchlazování +90° C > +3 °C 40 kg
Kapacita na zmrazování +90° C > -18 °C 25 kg
Rozteč zásuvů 75 mm
Celkový příkon 2,5 kW
Rozměry (Š x V x H) 800 x 2025 x 825 mm
Váha 195 kg
Jištění 16 A
Napájení 3N~/400 V/ 50 Hz
Chladivo R 452 A

 

Ke stažení