
Restaurace českého pavilonu na EXPO 2015
Miláno, Itálie
Pomocí šokeru zamezíte množení nežádoucích mikroorganizmů a bakterií, které pokrmy znehodnotí. Současně docílíte toho, že si připravené pokrmy uchovají svou přirozenou vlhkost, barvu, chuť i aroma. Bonusem k těmto všem výhodám je, že šokery nabízejí efektivní využití času.
Kapacita šokeru je 10 zásuvů = 40 kg potraviny k chlazení, 25 kg potraviny k mražení. Rozměr gastronádob je GN 1/1 (530x325 mm). K šokovému zchlazovači lze vybrat různé druhy gastronádob. K velikosti šokeru 1011 lze dodatečně přikoupit vyhřívanou teplotní sondu, HACCP set s USB vstupem a UV sterilizační lampu.
Šokery s označením Comfort jsou přístroje vybavené nadstandardními funkcemi a příslušenstvím pro zákazníky, kteří chtějí to nejlepší. Jsou ovládány pomocí dotykového elegantního displeje, který vám usnadní veškerou práci s nastavením a kontrolou probíhajícího procesu.
Šokové chlazení či mražení pokrmů zabezpečuje snadnější dodržování norem HACCP a minimalizaci rizika kontaminace pokrmů bakteriemi.
Předvařený a zchlazený pokrm usnadňuje a urychluje výdej jednotlivých jídel v době špiček výdeje.
Vzájemnou kombinací přípravy většího množství jídel v konvektomatu a jejich následného zchlazení v šokeru lze uspořit elektrickou energii, čas personálu a dosáhnout maximální kvality a pestrosti pokrmů.
U šokově zchlazených či zmražených pokrmů zůstává uchována jejich přirozená vnitřní vlhkost, nedochází k hmotnostním ztrátám a poklesům kvality pokrmů. Zchlazený pokrm můžete skladovat až 5 dnů a zmrazený pak až několik měsíců.
Šokové chlazení a mražení pokrmů nevede ke zbytečným ztrátám, regenerují se pouze objednaná jídla a porce se tak vydávají naprosto přesně.
Model | BC 1011 C |
---|---|
Kapacita | 10 x GN1/1 |
Kapacita na zchlazování +90° C > +3 °C | 40 kg |
Kapacita na zmrazování +90° C > -18 °C | 25 kg |
Rozteč zásuvů | 75 mm |
Celkový příkon | 2,5 kW |
Rozměry (Š x V x H) | 800 x 2025 x 825 mm |
Váha | 195 kg |
Jištění | 16 A |
Napájení | 3N~/400 V/ 50 Hz |
Chladivo | R 452 A |
9.9.2019
3.9 Mb | Stáhnout
19.2.2019
1.5 Mb | Stáhnout