Retigo s.r.o.

Holdomat 2/3

Tento Holdomat je ideální pro menší profesionální kuchyně nebo pro domácí použití. Zvládne všechny procesy jako větší Holdomaty - udržování pokrmů v dokonalé kvalitě i po několik hodin od uvaření nebo vaření při nízkých teplotách (např. přes noc), ale pouze při konstantní teplotě. To s sebou přináší úspory hned na několika frontách – vyšší výtěžnost surovin, snížení provozních nákladů, respektive spotřeby elektrické energie a úsporu času personálu. Kapacita tohoto Holdomatu je 3x GN 2/3 (hloubka 65 mm) nebo 2x GN 2/3 (hloubka 100 mm). Rozměr gastronádob je GN 2/3 (354x325 mm).

Poptat produkt

TODO /3d/nejaky_soubor_b-623.html

Základní charakteristika

1| Udržování pokrmů v požadované teplotě a dokonalé konečné kvalitě Pro udržování byl tento přístroj sestrojen. Chytré technické řešení vnitřního prostoru RETIGO Hold-o-matu umožňuje při 65°C – 75°C neuvěřitelně dlouho udržet nejrůznější druhy mas a ryb teplé a připravené k servírování. Doba udržování se ideálně doporučuje po dobu třech hodin, ale může být i delší. V mase se stihnou ustálit všechny masné šťávy a nedochází k jejich přepálení, a tím k znehodnocování masa.

2| Příprava pokrmů při nízké teplotě a dlouhém čase (pečení přes noc) RETIGO Hold-o-mat lze automaticky či manuálně nastavit k pomalému vaření a získání Vámi požadovaného propečení a kvality produktu. Maso se vaří/peče při velmi nízké a přesné teplotě po dlouhou dobu. Dochází tak k dokonalému propracování masa a k minimálním váhovým ztrátám. Po této úpravě můžete udržovat pokrm po mnoho hodin v ideální teplotě a perfektní kvalitě. Kuchaři si použitím RETIGO Hold-o-matu ušetří čas, protože lze využít hlavně přes noc. Provozovatel tak může značně ušetřit díky výtěžnosti masa a nízké spotřebě elektrické energie při využití výhodných nočních tarifů.

Standardní vybavení

  • Kruhový systém vyhřívání bez ventilátoru
  • Precizní elektronická kontrola teploty s odchylkou max. +/- 2 °C
  • Teplota 50-120 °C
  • Zrychlené nastavení na optimální teplotu 68 °C
  • Speciální systém odvlhčení komory pro smažené a pečené pokrmy
  • Elektronický číselný ovládací panel
  • Dveře s ventilačními otvory a magnetickým zámkem
  • Odnímatelné držáky gastronádob
  • Tepelná izolace dvojitého pláště
  • Integrované rukojeti pro snadnou a bezpečnou manipulaci a transport
  • Aretace dveří a možnost změny otvírání dveří
  • Okamžitá možnost instalace a spuštění díky integrovanému kabelu na 230 V

Technické parametry

ModelHoldomat 2/3
Kapacita 3 x GN2/3, 65 mm nebo 2 x GN2/3, 100 mm
Váha (kg) 21
Rozměry (Š x V x H) 415 x 343 x 515 mm
Celkový příkon 1 kW
Napájení 1N~/230 V/50-60 Hz
Jištění 10 A
Teplota 20 - 120 °C