
Restaurace českého pavilonu na EXPO 2015
Miláno, Itálie
Tento Holdomat je ideální pro menší profesionální kuchyně nebo pro domácí použití. Zvládne všechny procesy jako větší Holdomaty - udržování pokrmů v dokonalé kvalitě i po několik hodin od uvaření nebo vaření při nízkých teplotách (např. přes noc), ale pouze při konstantní teplotě. To s sebou přináší úspory hned na několika frontách – vyšší výtěžnost surovin, snížení provozních nákladů, respektive spotřeby elektrické energie a úsporu času personálu. Kapacita tohoto Holdomatu je 3x GN 2/3 (hloubka 65 mm) nebo 2x GN 2/3 (hloubka 100 mm). Rozměr gastronádob je GN 2/3 (354x325 mm).
1| Udržování pokrmů v požadované teplotě a dokonalé konečné kvalitě Pro udržování byl tento přístroj sestrojen. Chytré technické řešení vnitřního prostoru RETIGO Hold-o-matu umožňuje při 65°C – 75°C neuvěřitelně dlouho udržet nejrůznější druhy mas a ryb teplé a připravené k servírování. Doba udržování se ideálně doporučuje po dobu třech hodin, ale může být i delší. V mase se stihnou ustálit všechny masné šťávy a nedochází k jejich přepálení, a tím k znehodnocování masa.
2| Příprava pokrmů při nízké teplotě a dlouhém čase (pečení přes noc) RETIGO Hold-o-mat lze automaticky či manuálně nastavit k pomalému vaření a získání Vámi požadovaného propečení a kvality produktu. Maso se vaří/peče při velmi nízké a přesné teplotě po dlouhou dobu. Dochází tak k dokonalému propracování masa a k minimálním váhovým ztrátám. Po této úpravě můžete udržovat pokrm po mnoho hodin v ideální teplotě a perfektní kvalitě. Kuchaři si použitím RETIGO Hold-o-matu ušetří čas, protože lze využít hlavně přes noc. Provozovatel tak může značně ušetřit díky výtěžnosti masa a nízké spotřebě elektrické energie při využití výhodných nočních tarifů.
Model | Holdomat 2/3 |
---|---|
Kapacita | 3 x GN2/3, 65 mm nebo 2 x GN2/3, 100 mm |
Váha (kg) | 21 |
Rozměry (Š x V x H) | 415 x 343 x 515 mm |
Celkový příkon | 1 kW |
Napájení | 1N~/230 V/50-60 Hz |
Jištění | 10 A |
Teplota | 20 - 120 °C |
16.1.2019
6.1 Mb | Stáhnout