Retigo s.r.o.

Holdomat 411

Holdomat s označení 411 je ideální k udržování pokrmů v dokonalé kvalitě i po několik hodin od uvaření. Můžete v něm i vařit při nízkých teplotách (např. přes noc). Holdomat disponuje funkcí Delta-T vaření. Jako volitelné příslušenství si můžete přikoupit teplotní sondu, díky níž můžete řídit varný či udržovací proces podle teploty jádra pokrmu. To s sebou přináší hned několik úspor – vyšší výtěžnost surovin, snížení provozních nákladů, respektive spotřeby elektrické energie a úsporu času personálu. Holdomat 411 má přehledný OLED displej a kapacitu 4x GN 1/1 (hloubka 65 mm) nebo 2x GN 1/1 (hloubka 100 mm). Rozměr gastronádob je GN 1/1 (530x325 mm).

Poptat produkt

TODO /3d/nejaky_soubor_b-623.html

Základní charakteristika

1| Udržování pokrmů v požadované teplotě a dokonalé konečné kvalitě
Pro udržování byl tento přístroj sestrojen. Chytré technické řešení vnitřního prostoru RETIGO Hold-o-matu umožňuje při 65°C – 75°C neuvěřitelně dlouho udržet nejrůznější druhy mas a ryb teplé a připravené k servírování. Doba udržování se ideálně doporučuje po dobu třech hodin, ale může být i delší. V mase se stihnou ustálit všechny masné šťávy a nedochází k jejich přepálení, a tím k znehodnocování masa.

2| Příprava pokrmů při nízké teplotě a dlouhém čase (pečení přes noc)
RETIGO Hold-o-mat lze automaticky či manuálně nastavit k pomalému vaření a získání Vámi požadovaného propečení a kvality produktu. Maso se vaří/peče při velmi nízké a přesné teplotě po dlouhou dobu. Dochází tak k dokonalému propracování masa a k minimálním váhovým ztrátám. Po této úpravě můžete udržovat pokrm po mnoho hodin v ideální teplotě a perfektní kvalitě. Kuchaři si použitím RETIGO Hold-o-matu ušetří čas, protože lze využít hlavně přes noc. Provozovatel tak může značně ušetřit díky výtěžnosti masa a nízké spotřebě elektrické energie při využití výhodných nočních tarifů.

Standardní vybavení

  • Teplotní sonda (volitelná)
  • Kruhový systém vyhřívání bez ventilátoru
  • Precizní elektronická kontrola teploty s odchylkou max. +/- 2 °C
  • Teplota 50-120 °C.
  • Zrychlené nastavení na optimální teplotu 68 °C
  • Speciální systém odvlhčení komory pro smažené a pečené pokrmy
  • Velký a přehledný OLED ovládací displej
  • Dveře s ventilačními otvory a magnetickým zámkem
  • Odnímatelné držáky gastronádob
  • Tepelná izolace dvojitého pláště
  • Integrované rukojeti pro snadnou a bezpečnou manipulaci a transport
  • Aretace dveří a možnost změny otvírání dveří
  • Okamžitá možnost instalace a spuštění díky integrovanému kabelu na 230 V

Technické parametry

ModelHoldomat 411
Kapacita 4 x GN1/1, 65 mm nebo 2 x GN1/1, 100 mm
Váha 28 kg
Rozměry (Š x V x H) 415 x 423 x 675 mm
Celkový příkon 1,5 kW
Napájení 1 N~/230 V/50–60 Hz
Jištění 10 A
Teplota 20–120 °C