Retigo s.r.o.

Co je to holdomat?

Příprava většího množství pokrmů není výhradně o samotném vaření, ale také o udržování pokrmů v ideální teplotě a dokonalé konečné kvalitě. Přesně k tomuto účelu slouží holdomat. Při teplotě 65 – 75°C dokážete za pomoci hold-o-matu udržovat nejrůznější druhy masa po dlouhou dobu teplé a připravené k okamžitému servírování.

Zároveň mají holdomaty RETIGO v rukávu ještě další eso – umožňují pečení při nízké teplotě a dlouhém čase. Technikou pomalého pečení získáte perfektně propečené maso, které je křehké, chuťově dokonalé a na rozdíl od klasického pečení ztrácí minimum ze své původní váhy.



Výhody Holdomatu

  • Udržuje maso a ryby po několik hodin s dokonalou přesností teplot
  • Skvostná konečná kvalita produktu
  • Méně plýtvání díky pomalému vaření
  • 100% švýcarská kvalita
  • Snadný servis
  • Jednoduchá údržba
  • Možnost dosažení teploty až 120 ° C
  • Vysoká přesnost teplotní sondy na +/- 2 ° C
  • Lehce přenosné zařízení, které potřebuje pouze napájení 1N~/220 V/50 – 60 Hz/10 A
  • Minimální spotřeba energie - 300 – 400 W (ustálený příkon)

Praktické rady využití Holdomat

Zjednodušte si práci
-Skladujte smažené či pečené pokrmy. Díky speciálnímu odvlhčení komory budou vždy křupavé.
- Maso pouze rychle osmahněte a pak vložte do RETIGO Hold-o-matu. Ten se postará o zbytek a váš grill zůstane tak volný pro další přípravy a uvolní tak kapacitu konvektomatu.

Efektivně využijte svého konvektomatu
- RETIGO Hold-o-mat vám poskytne funkci udržovací skříně či funkce "Cook & Hold"
- Maso je, stejně jako v konvektomatu, vařeno a udržováno v ideální teplotě s minimální váhovou ztrátou.

Vhodné zařízení i pro párty a venkovní catering
- Pokrmy připravené v kuchyni mohou být transportovány v RETIGO Hold-o-matu a podávány teplé.
- Praktické rukojeti umožní přístroj bezpečně přenášet.