Retigo s.r.o.

VISION CHEF KONCEPT

Aby kuchyně byla úplná a efektivní, nesmí v ní chybět kvalitní holdomaty pro udržování potravin ve výdejní teplotě a samozřejmě i šokové zchlazovače/zmrazovače. Produkty v této sekci jsou nakupované od renomovaných světových výrobců a procházejí důkladnou vstupní kontrolou přímo ve firmě Retigo, aby se k našim zákazníkům dostal pouze důkladně prověřený a bezproblémový stroj.


Vision Chef Concept

Pokud přemýšlíte koncepčně, víte, co děláte. V gastronomii je příprava základem úspěchu. Vhodnou kombinací Vision konvektomatu a jednotlivých prvků Vision Chef Conceptu lze pokrýt všechny hlavní činnosti v profesionální kuchyni – vaření, udržování, šokové zchlazování/zmrazování a regeneraci a připravit se tak na bezproblémový a rychlý výdej pokrmů bez stresu a ztráty kvality.

Výhody

  • Úsporu času díky přípravě více pokrmů najednou (oddělené varné komory, které umožní přípravu různých pokrmů ve stejnou dobu).
  • Zvýšení kapacity kuchyně díky možnosti využití produktů Vision Chef Conceptu jako plnohodnotných varných technologií.
  • Větší pružnost, efektivitu a pestřejší menu díky možnosti připravit pokrmy dopředu a v době výdeje pouze regenerovat.
  • Zaručenou hygienu a bezpečnost – všechna zařízení Vision Chef Conceptu jsou konstruována tak, abyste jejich správným používáním 100% dodrželi normy HACCP.
  • Optimální využití času při přípravě pokrmů či při plánování dalšího náročného pracovního dne.
  • Úsporu nákladů na energie a práci.

Jak využít konvektomat a Vision chef concept