Retigo s.r.o.

Víte, co znamená systém Easy Cooking v konvektomatech Retigo?

Víte, co znamená systém Easy Cooking v konvektomatech Retigo?


+ 9 přehledných kategorií jídel, pro které jedinečný systém automaticky nabídne správný postup pro přípravu.
+ Jednoduché menu funkce Easy Cooking, které pochopíte během pár vteřin.
+ Použití času pro přípravu např. steaků a teplotní sondy pro přípravu masa v celku pro dosažení požadovaných výsledků při vaření.

 

Výhody systému Easy Cooking
•    I méně zkušená obsluha konvektomatu může dosáhnout skvělých výsledků vaření.
•    Funkce pro regeneraci a udržování je umístěna samostatně pro jednoduché nastavení.
•    Kdykoliv, i během vaření, můžete změnit nastavené hodnoty.

Recept:

Dušená ryba

Ingredience:
•    170-200g ryby na osobu
•    400ml vody nebo rybího vývaru
•    100ml bílého vína
•    50ml crème fraiche
Čas přípravy: 5 minut
Čas vaření: 8 minut, režim Pára, 95°C

Postup přípravy:

Nalijte do gastronádoby vodu nebo vývar, víno a vložte ji do konvektomatu. Na konvektomatu nastavte režim Pára, 95°C na 10 min. Poté do gastronádoby vložte rybu a vařte 8 minut. Po uplynutí času rybu opatrně vyjměte z gastronádoby a vložte do Holdomatu. V konvektomatu zvyšte teplotu a zredukujte tekutinu na polovic. Přidejte crème fraiche, dochuťte solí a pepřem a omáčka je hotová. Rybu zbavte kůže (pokud ji má) a servírujte. Můžeme podávat například s fenyklovým salátem.