Holdomat Standard

Holdomat 411 Holdomat Standard Holdomat 2/3 Holdomat Standard Holdomat Big
(bez teplotní sondy) (s teplotní sondou)

Vlastnosti Holdomatu Standard

Holdomat s označením Standard bez teplotní sondy je ideální k udržování pokrmů v dokonalé kvalitě i po několik hodin od uvaření. Můžete v něm
i vařit při nízkých teplotách (např. přes noc), ale pouze při konstantní teplotě. To s sebou přináší úspory hned na několika frontách – vyšší výtěžnost surovin, snížení provozních nákladů, respektive spotřeby elektrické energie a úsporu času personálu. Kapacita tohoto Holdomatu je 3x GN 1/1 (hloubka 65 mm) nebo 2x GN 1/1 (hloubka 100 mm). Rozměr gastronádob je GN 1/1 (530x325 mm).

Všeobecná charakteristika Modely a vybavení Technické parametry Výkresy Příslušenství Ke stažení

1| Udržování pokrmů v požadované teplotě a dokonalé konečné kvalitě
Pro udržování byl tento přístroj sestrojen. Chytré technické řešení vnitřního prostoru RETIGO Hold-o-matu umožňuje při 65°C – 75°C neuvěřitelně dlouho udržet nejrůznější druhy mas a ryb teplé a připravené k servírování. Doba udržování se ideálně doporučuje po dobu třech hodin, ale může být i delší. V mase se stihnou ustálit všechny masné šťávy a nedochází k jejich přepálení, a tím k znehodnocování masa.

2| Příprava pokrmů při nízké teplotě a dlouhém čase (pečení přes noc)
RETIGO Hold-o-mat lze automaticky či manuálně nastavit k pomalému vaření a získání Vámi požadovaného propečení a kvality produktu. Maso se vaří/peče při velmi nízké a přesné teplotě po dlouhou dobu. Dochází tak k dokonalému propracování masa a k minimálním váhovým ztrátám. Po této úpravě můžete udržovat pokrm po mnoho hodin v ideální teplotě a perfektní kvalitě. Kuchaři si použitím RETIGO Hold-o-matu ušetří čas, protože lze využít hlavně přes noc. Provozovatel tak může značně ušetřit díky výtěžnosti masa a nízké spotřebě elektrické energie při využití výhodných nočních tarifů.

  • Kruhový systém vyhřívání bez ventilátoru
  • Precizní elektronická kontrola teploty s odchylkou max. +/- 2 °C
  • Teplota 50-120 °C.
  • Zrychlené nastavení na optimální teplotu 68 °C
  • Speciální systém odvlhčení komory pro smažené a pečené pokrmy
  • Elektronický číselný ovládací panel
  • Dveře s ventilačními otvory a magnetickým zámkem
  • Odnímatelné držáky gastronádob
  • Tepelná izolace dvojitého pláště
  • Integrované rukojeti pro snadnou a bezpečnou manipulaci a transport
  • Aretace dveří a možnost změny otvírání dveří
  • Okamžitá možnost instalace a spuštění díky integrovanému kabelu na 230 V
Model RETIGO Hold-o-mat 1/1
Kapacita 3x1/1 GN, 65 mm
nebo 2x1/1 GN, 100 mm
Váha (kg) 24
Rozměry (Š x V x H) [mm] 415x343x675
Celkový příkon (kW) 1
Napájení 1N~/230 V/50-60 Hz
Jištění ( A ) 10
Teplota ( °C ) 20 - 120
Výkres RG 10 i
Kód Název Popis
HC99-5701 ST 1109H PODSTAVEC s místem pro Hold-o-mat




HC99-5702 - Podstavec s kolečkama




HC99-5703 - Konzola k instalaci modelu na stěnu




GastroCont GastroCont Gastronádoby




Katalog Holdomat 16. 1. 2015 16:22:38 971 kB Czech
Návod na obsluhu 5. 12. 2012 13:55:01 619 kB Czech
PODSTAVEC    s místem pro Hold-o-mat
Podstavec s kolečkama
Konzola k instalaci modelu na stěnu
Gastronádoby

Mám zájem o: | Produkt: Holdomat Standard (bez teplotní sondy)



Jméno: *  
Společnost: *  
Ulice, č.p.:
Město:
Typ provozu:
select
*  
Země:
select
*  
E-mail: *
Telefon: *  
Váš dotaz:

Zasílat pravidelný RETIGO newsletter

* Povinné pole